Castane prajite

Weekendul acesta a fost mare eveniment in Timisoara, si anume festivalul vinului. Mare bautoare de vin nu sunt, dar am fost langa stadion sa vad ce e pe acolo, si printre mici, vin si must am gasit castane. Prajite si crude, de prajit acasa.

Am cumparat si noi o punga si am venit repede acasa sa ne punem pe prajit castane, si pentru ca au iesit bine, va spun si voua cum se face.

Castanele se cresteaza si se pun in cuptor intr-o tava, si se aprinde focul.

Nu e un timp ‘standard’ de prajire, dar se sit mirosul de castane prajite (nu arse ;)) si daca incercati sa desfaci o castana, se desface usor si miezul e cam ca un cartof fiert.Acolo unde a fost crestata, coaja se desface putin, si puteti vedea acolo ca sunt putin rumenite castanele.

La noi se gasesc castane pentru copt si in piata, cu 10 ron/kg, asa ca aveti sanse sa gasiti si daca nu e festival in orasul vostru🙂

Pofta buna !

Un comentariu »

  1. Emmie said

    Festivalul vinului!

    Ce pofta decastane mi-ai facut! Si noi faceam acasa, dar anul asta inca nu🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

%d blogeri au apreciat asta: