Schimbare de directie

Acest blog a pornit cu scopul declarat de agazdui experimentele mele cu ata, hartie si Fimo, si a fost o gazda buna cateva luni. Intre timp a aparut blogul in engleza, unde povestesc despre asta, si planurile mele pentru acest blog s-au tot schimbat, de la abandonare 9ce-o fi fost in mintea mea?🙂 ) la un amalgam de postari despre de toate.

Astazi mi-am dat seama ca pe langa experimente cu hartie mai am o pasiune maaare si predominant dulce, si tine de bucatarie si incercari mai mult sau mai putin reusite acolo. Asa ca, de azi incepand, acest blog va fi despre mancare. Ce am descoperit pe la altii, ce am incercat sa fac si cum sa faceti daca vreti sa-mi calcati pe urme.

p1150128

Frecventa posturilor va depinde, desigur, de cat de mult succes am in incercarile mele, dar voi incerca sa fie cat mai dese si gustoase🙂 Daca ceva va place sau vi se pare interesant, spuneti-mi, si daca ati facut ceva dupa o reteta pusa de mine aici, aratati-mi si poze🙂

Si in final un fel de disclaimer: pozele de pe site nu vor fi doar poze facute de mine. daca pozele nu-mi apartin, linku de pe poza va fi catre sursa si din textul postului va veti da seama de asta. Motivul pentru care voi pune poze este ca sunt mult mai sugestive, mai ales in cazul mancarii, si conving mult mai repede decat cateva paragrafe de explicatii.

Pentru sugestii, reclamatii si orice vreti sa-mi spuneti, va rog trimiteti-mi un mail la orangedotgreen@gmail.com si voi incerca sa va raspund cat de repede posibil.

(Reteta pentru prajiturele o gasiti pe culinar.ro, cu imagini si explicatii🙂 )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: